Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözöljük a Pertu Pálinkaház webshopjában! Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Pertu pálinka mögött álló csapatot és vállalkozásunk történetét.

A Pertu neve a mi különleges jelképünk. 2019-ben indultunk el, és azóta folyamatosan tökéletesítjük a hagyományos pálinkakészítés mesterségét. A Pertu szó az egyedi jelentésünket hordozza magában: „Tegeződés, tegező viszony. Pertuban van vele; pertut iszik valakivel: arra iszik vele, hogy ezután tegeződni fognak.”. Egy olyan szó, amely azt fejezi ki, hogy "most már tegezzük egymást", amint megosztjuk pálinkáinkat Önnel.

Ifj. Bartók Csaba, a pálinkafőzőmesterünk, büszkén viseli a család hagyományait és a kiváló minőség iránti elkötelezettséget. Ő az, aki őrzi és csiszolja az előző generációk által kifejlesztett pálinka receptet, mindig ügyelve arra, hogy a hagyományok és a titkos fortélyok életben maradjanak. A tökéletes arányok és a finomított technikák mind hozzájárulnak ahhoz, hogy pálinkáink kimagasló minőségűek legyenek.

A Pertu tulajdonostársai Ifj. Bartók Csaba, Bartók Csaba és Bartók Donát. Egy családi vállalkozásként dolgozunk, és mindannyian elkötelezettek vagyunk azon törekvésben, hogy a legjobb minőséget nyújtsuk ügyfeleinknek. Számunkra a pálinkakészítés egy művészet, amelyben a hagyomány és a szenvedély találkozik. A hagyományőrzés fontossága mindig vezérel minket, és minden egyes palackunkkal továbbörökítjük az előző generációk által szerzett tudást és tapasztalatot.

Célunk, hogy Önnek és minden kedves ügyfelünknek a Pertu pálinkák egyedi élményt nyújtsanak. A minőségi gyümölcsök gondos kiválasztása és az aprólékos feldolgozási folyamat biztosítja, hogy minden egyes kortyban megérezhető legyen a tökéletes harmónia és az intenzív ízek gazdagsága.

Köszönjük, hogy minket választott, és lehetőséget adott nekünk, hogy Önnel megosszuk a Pertu pálinkák világát, és továbbra is elkötelezettek.